top of page

INVESTMENT

Eszköz 2.png

Ha Ingatlan befektetést választ, akkor…

bízzon meg bennünket!

Miért minket?

Kollégáimmal teljes körű segítséget és ügyintézést nyújtunk az ügyfeleink számára a kiválasztástól a beköltözésig.

Megbízható, ellenőrzött és nagy múltú kivitelező Partnerek projektjeit, ingatlanjait kínáljuk, rendezett tulajdoni viszonyokkal, transzparens költségekkel. Vásárlóinknak ingyenes szállást, valamint magyarul beszélő kapcsolatártót biztosítunk.

Ismerjük Észak-Ciprust –  Ez kiemelten fontos tényező.  A helyismeret komoly előnyt jelent egy befektetési döntés meghozatalakor. Fontos ismerni a sajátosságokat és az egyes részterületekben rejlő potenciált, melyek további előnyökhöz juttathatják a vásárlót.

Mit kínálunk?

Cégünk Észak-Cipruson kínál ingatlanokat eladásra olyan érdeklődőknek, akik a mediterrán életérzést keresik. Sokan befektetési céllal vásárolnak ingatlant Észak-Cipruson, mert folyamatosan emelkedik az ingatlan értéke, de még mindig jóval megfizethetőbb áron tudja itt megvásárolni álmai ingatlanát, mint számos más országban.

Amikor valaki öngondoskodási vagy egyéb befektetési célzattal vásárol ingatlant Észak-Cipruson és likvid vagyonát ingatlanra cseréli, egyszerre két óriási előnyre is tesz szert:

1. Értékét kevésbé befolyásolják a különböző gazdasági vagy politikai krízisek

Szerencsésen túléltünk egy Covid-krízist, most élünk át egy soha nem látott és érzékelt energia válságot melyek többünket elgondolkodtattak arról, hogy miben tartsuk megtakarításainkat.

A keresletalapú Észak-Ciprusi ingatlanpiacon ön azonban minden esetben biztos lehet a befektetésében: egy öngondoskodási célzattal vásárolt ingatlan a bankbetéttel ellentétben mindig biztos háttere marad.

 

2. Befektetése védve lesz az inflációtól

Ha napjainkban valaki bankbetétben tartja a pénzét, annak számolni kell azzal, hogy vagyona veszíthet értékéből. Ezzel ellentétben az ingatlanvásárlással egyúttal a jövőjébe is invesztál.

Az elmúlt 5 évben az Észak-Ciprusi lakáspiaci  állandó emelkedő tendenciát mutatott: az ingatlanok értéknövekedése 2021 ben megközelitette a 30% ot egyes kiemelt üdülő területen pedig meg is haladta azt.

Ráadásul a lakások kiadásából származó jövedelem vásárlóereje is megtartotta a fogyasztói árindexhez képesti pozitív rátáját.

Biztonság – egy befektetési ingatlan minden helyzetben biztos támaszt jelent.

Lakásokra mindig szükség lesz, az emberek kényelmes és biztonságos otthonokra vágynak, a kereslet állandó. Nem elhanyagolható tény, az, hogy a szigeten télen sincs fagy, így a téli energia felhasználás lényegesen alacsonyabb mint bármelyik más európai országban.

A tőzsdekrach, pénzromlás vagy gazdasági válság sem képes ezt az alapvető emberi igényt, ezáltal a lakásokra való keresletet tartósan és jelentősen befolyásolni. A befektető tehát biztos haszonnal számolhat.

 

Mivel számolhat?

Értékálló, kiszámítható hozam – pénzünk évről évre inflációs veszélynek van kitéve, melynek következtében likvid fizetőeszközeink vásárlóereje folyamatosan romlik.  A lakáskiadásból származó jövedelem által mutatott tendenciákat figyelembe véve és az eddigi tapasztalatokra támaszkodva kijelenthető, hogy azok értéke az infláció mértékét meghaladóan folyamatosan emelkedik.

Egy Észak-Ciprusi ingatlanbefektetés nem igényel extra időráfordítást – egy, az öngondoskodást szolgáló lakás megvásárlása a megfelelő partner segítségével kényelmes és egyszerű.  Egy jó ingatlaniroda egyéni igények alapján számos olyan feladatot átvállal, mely által a lakáskiadásból származó bevételek csak jövedelemnövekedést jelentenek Önnek, plusz időbeli ráfordítás nélkül.

Értéknövekedési potenciál – jól ismerve a fejlesztési területeket, komoly értéknövekedés érhető el okos befektetői döntésekkel. Ez egy állandóan megújuló potenciál egy olyan nyüzsgő metropolisban, ahol majd 10.000 lakás épül évente és tartós kereslet tapasztalható a lakáspiacon.

Értékmegőrzés és értéknövekedés

A fenti előnyök mind elérhetőek és kiaknázhatóak egy okosan kiválasztott befektetés megfelelő kezelésével és hasznosításával. Mindezekben partnere a DreamTeam LTD, hogy Ön, mint befektető kényelmesen hátradőlhessen, a jó döntéshez szükséges minden információ birtokában.

Kövessen

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YoutTube
bottom of page